Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Kiss Péter 55 éves korában, 2014- július 29-én elment közülünk.

Búcsúztatását a Fiumei úti Sírkertben 2014. augusztus 15-én 16 órakor tartjuk. Kérjük, szeretetüket egy-egy szál virággal fejezzék ki.

A gyászoló család.

Táviratcím: MSZP, Budapest, 1066, Jókai utca 6.

3 éveMEGOSZTÁS

A Természetjáró körnek egy rendhagyó nyári kirándulása lesz július 25-én, pénteken, a Gödi Termálfürdőbe megyünk. Találkozó a Rákospalota-Újpest vonatállomás jegypénztáránál 8.30 órakor.

Érdeklődni a 06-20-395-3442-es telefonszámon lehet.

Azokat is várjuk baráti közösségünkbe, akik eddig nem túráztak velünk!

3 éveMEGOSZTÁS

A Természetjáró kör következő kirándulása április 25-én, pénteken lesz, a János-hegyre megyünk piknikezni, utána pedig felmegyünk a Kilátóba is. Találkozó 10.00 órakor a Széll Kálmán téren a Metró kijáratánál. 

Azokat is várjuk baráti közösségünkbe, akik eddig nem túráztak velünk!

3 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Újpestiek és Angyalföldiek! Kedves Barátaim!

Nagyon köszönöm mindazoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal és szavazatukkal támogattak az április 6-i választáson! Munkám során minden újpesti és angyalföldi érdekét képviselni fogom. Számíthatnak rám!
Kiss Péter  

 

3 éveMEGOSZTÁS

Szeretettel várjuk mindazokat, akik az elmúlt időszakban részt vettek programjainkon április 16-án szerdán, 15.00 órára a Polgár Centrumba (IV. Árpád út. 66.). Ezen a rendhagyó teadélutánon megnézzük a rendezvényeken készült fényképeket (kirándulások, Parlament-látogatás, stb), melyekből rendelni is lehet.

Kiss Péter

3 éveMEGOSZTÁS

   Természetjáró Kör következő  kirándulása március 21-én, pénteken lesz, a Budakeszi Vadasparkba megyünk, ahol szakvezető kíséretével megnézzük a parkot. Találkozó 10.00 órakor a Széll Kálmán téren a Metró kijáratánál. A kedvezményes belépőjegy 800 Ft.  Azokat is várjuk baráti közösségünkbe, akik eddig nem túráztak velünk!

3 éveMEGOSZTÁS

Szeretettel meghívom Önt és kedves családját „Az én vendégem az Ön vendége!” Közéleti Klubba, a Nőtagozat egyik rendezvényére, ahol Lévai Katalin írónő, volt esélyegyenlőségért felelős tárca nélküli miniszterrel, valamint meglepetés vendégünkkel lesz alkalmunk beszélgetni Káposztásmegyeren a Közösségi Házban március 20-án, csütörtökön 16.30 órakor (IV. Lóverseny tér 6.), ahová is várunk minden kedves érdeklődőt, nemcsak a hölgyeket!

3 éveMEGOSZTÁS
A kormányváltó erő
3 éveMEGOSZTÁS

Március 18-án, kedden 17.30 órára várom Önöket egy Teadélutánra - egy kötetlen fogadóórára -, Angyalföldön a Számítástechnikai Ált. Iskolába (XIII. Gyöngyösi sétány 7.), vendégünk Lakner Zoltán politológus lesz.  

Találkozásunkig üdvözlettel,

Kiss Péter

3 éveMEGOSZTÁS

Március 12-én, szerdán 16.00 órakor kezdődő Teadélutánra - egy kötetlen fogadóórára - várom Önöket, Varju László országgyűlési képviselő, a Demokratikus Koalíció pártigazgatója lesz a vendégünk a Polgár Centrumban (IV. Árpád út 66.).
Kiss Péter országgyűlési képviselő

 

3 éveMEGOSZTÁS

Oldalak